Hosting

Om ervoor te zorgen dat uw website goed bereikbaar is en er eenvoudig kan worden opgetreden indien er onverhoopt problemen met uw website zijn biedt Digital Leap zijn klanten hosting op maat aan.

Webruimte

Bij het uitzoeken van hosting is het altijd de vraag of de webruimte en de hoeveelheid dataverkeer voldoende zijn en of aan alle technische eisen wordt voldaan om uw website te kunnen draaien. Daarom biedt Digital Leap u webruimte aan waarmee u zeker weet dat uw website goed en volledig werkt. En mocht uw website uitbreiden, dan kan uw hostingpakket eenvoudig meegroeien.

E-mail

Een e-mailadres met uw eigen domeinnaam zorgt voor een professionelere uitstraling. Digital Leap biedt standaard een onbeperkt aantal e-mailadressen bij ieder hostingpakket aan welke u indien u een CMS heeft zelf kunt beheren. Ook kunt u e-mailaliassen aanmaken waarmee e-mails die naar een bepaald e-mailadres worden gemaild worden doorgestuurd naar een e-mailadres naar keuze. Uw mail kunt u via een mailprogramma ophalen of u kunt uw mailbox benaderen via webmail.

Domeinnamen

U kunt via Digital Leap vrijwel iedere domeinextensie registreren.