Web

Of u nu een kleine of grote onderneming heeft: een website is het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. Het is in veel gevallen de eerste manier waarop potentiële klanten met uw onderneming in aanraking komen. Daarom is het belangrijk dat uw website een goed en duidelijk beeld geeft van uw bedrijf en dat de bezoeker de informatie vindt waar hij of zij naar op zoek is.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Door de grote concurrentie op internet en de populariteit van zoekmachines is het belangrijk dat uw website zo wordt opgebouwd dat deze optimaal kan worden geïndexeerd door zoekmachines. Daarom worden websites bij Digital Leap volgens webstandaarden opgebouwd. Maar dit is slechts één van de vele punten waar uw website aan moet voldoen om zo goed mogelijk te scoren in de zoekresultaten.

Gebruiksvriendelijkheid

Naast een snel werkende website is het ook belangrijk dat uw website gebruiksvriendelijk werkt. Door uw website goed in te delen kan uw bezoeker optimaal door uw website navigeren, wat tevreden bezoekers oplevert.

Content Management Systeem (CMS)

Digital Leap levert zijn websites standaard met een in-huis ontwikkeld content management Systeem (CMS) waarmee u uw website kunt beheren. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig uw website aanpassen en actueel houden.